- Yettel topik
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrian360
őstag
hmm nálam valami nem okés a táppal, amit hozzá kaptam papiron 2.5 amperes, de állandóan sárga villámozik, a samsung telefontöltővel nem dobálja, és ahogy ide oda cserélgetem, sem a táp sem a kapcsolós kábel nem tűnik elégségesnek. úgy tűnik be kell szereznem egy másikat
-
adrian360
őstag
Tegnap nekem is meg jött a PI 3-asom, ezzel beléptem én is a táborba
Aliexpressről rendeltem 50$-os csomagot, 4hét alatt is volt. 2.5 A-s táp, 16 GB kártya, és átlászó ház ventivel volt a csomagban.
Elsősorban egy Retropie-os konzolnak készült, könnyű volt összerakni, bár elsőre azt hittem a hogy nem is átlátszó a ház, mert annyira rásimult a karcvédőfólia. Egyelőre NES és SNES játékokkal próbáltam, nagyon szépen megy, és könnyű a kezelése, egyedül a wifi miatt kellett csak billentyűzet, egyébként kontrollerrel simán irányítható és beállítható minden. A kontrollerre rátérve, sajnos viszont abból az Aliexpresses DataFrog-os cucc nem lett valami jó választás, ez a SNES utánzatú retro kinézetű. Beállítással nincs gond, de az irányító d-pad elég silány, sokszor más irány is benyomodik, vagy rosszul érzékel, nem tudom, szóval ezt a verziót nem ajánlom. Van esetleg valakinek bevált kontrollere retropie-hoz ? elsősorban NES, SNES, és esetleg PSX játékokra kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest