- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iOS alkalmazások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satellite
tag
Sziasztok!
Nemrégiben megjelent egy (nekem legalábbis) újfajta ház, aminél a belső kábelezéssel áthelyeződtek a Málna alaplapi csatlakozói, és egész "pofás" kinézete lett...
-
Satellite
tag
válasz
Kiratheonly #26205 üzenetére
Ha még aktuális, és nem rendelted meg kintről, akkor az itthoni, garanciális Pi3+hivatalos táp az R-Pi-boltban 17e Ft.
-
Satellite
tag
válasz
Kiratheonly #26205 üzenetére
Szia!
Ez a 43.- $-os akciós ár még él az Ali-n... -
Satellite
tag
Sziasztok!
Pi3 vásárlás előtt állok, - végignéztem az általam eddig használt oldalakat, (dealextreme, banggood, tinydeal, gearbest, stb.) - érdemes innen rendelni a Málnát+tápot, vagy inkább az maradjak itthoni, valós garanciájú forrásoknál?
Előre is köszi a javaslatokat! -
Satellite
tag
válasz
Patice #25722 üzenetére
Gratulálok!
Valami hasonlóban gondolkodom egy ideje én is: Málna3-ra épülő DAC-kal szeretném leváltani az évek óta szépen működő Squeezebox Classic-omat. Az egyik jelölt a HiFiBerry Dac+ PRO, a másik a Hans Beekhuyzen által is nagyon jónak tartott valamelyik Audiophonics (ALLO PIANO?, Sabre?) DAC.
Van valami ötletetek azzal kapcsolatban, hogy mit volna még érdemes megnéznem?
(szoftverekkel kapcsolatban is szívesen fogadok javaslatokat!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Revolut
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Projektor topic
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ÚJ! GAMER PC - RTX 5060 8GB - i5 12400F/14400F - 16GB DDR4 - 500GB Nvme SSD
- Gamer pc eladó! 2070 Super/i5-10600KF/16GB RAM/Be Quiet
- Ryzen 7 5800X / 2x 500GB SSD / 32GB DDR4 3000MHz / RX 9060 XT + Előretelepített Eredeti Win11 PRO
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest