- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roklif
csendes tag
Sziasztok!
Valahol található egy leírás, hogy csinálhatnék egy NAS-t raspberry pi 4-re? Szeretnék magamnak Nextcloudot beállítani, emelett menne még Pi-hole, kicsit torrent és Plex. Valószínűleg OpenMediaVault OS-t fogok telepíteni és pl Pi-holet dockerrel oldom meg. Amit így olvastam a témáról:
- Pi 4 4gb kellene vagy 8gb
- elég a HDD, nem kell hozzá SSD-re költeni
- kellene heatsink és venti is.Felmerült bennem több kérdés is:
- Kellene esetleg még valami tok is?
- External merevlemezek usb hubbal vagy internal külön tokkal a jobb megoldás? És mire érdemes még figyelni merevelemezeknél ha nas-ra lenne használva?
- Kellene backup is, ezért 2 merevlemez lesz használva. Elég a raid1 vagy valami backupot használjak?Sose volt még pi-m és igazából. Linuxot már telepítettem többször, meg a munkahelyemen használtam dockert, szóval a telepítés részét valószínűleg meg tudom oldani. Inkább a hardware kérdésekkel nem vagyok tisztában.
Új hozzászólás Aktív témák
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Autós topik
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest