- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbalint18
csendes tag
Hali
Közben lett egy ötletem, van nekem egy rc tankom aminek tönkrement az akksija ( már 3 éve), arra gondoltam, hogy ezt tudnám-e az rpi-vel automatizálni? áramellátásnak power banket gondoltam
nagyjából ilyen az enyém is : m41a3 walker bulldog -
bbalint18
csendes tag
Sziasztok!
Megjött a Raspberry Pi 3-am, be is üzemeltem és most próbálom szokni a linuxot
de nem tudom, hogy mi legyen az első amit csinálok vele, szóval jöhetnek ajánlások -
bbalint18
csendes tag
sziasztok!
először egy média centert szeretnék építeni az rpiből, azt szeretném megtudni, hogy miket rendeljek pontosan, és később telepítsek hozzá -
bbalint18
csendes tag
Sziasztok
Nem tudtok semmit, hogy a 4-es rpi mikor jelenik meg? -
bbalint18
csendes tag
smart mirrort
de nem csak azt szeretnék a későbbiekben hanem egyéb ötleteim is vannak, meg egyszer majd egy robotot is szeretnék, de az sokkal komolyabb -
bbalint18
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy hogyan és miként álljak neki az RPi-nek?Utóbbi napokban rengeteg videót, projektet néztem róla és eldöntöttem, hogy én is szeretnék RPi-re fejleszteni.Milyen nyelveket kell tudni hozzá?Eddig csak HTML,CSS-el van tapasztalatom de azt itt egyáltalán nem fogom tudni használni.
Szóval valaki tudna segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- PlayStation 5
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest