- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wheeler8
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam a legújabb raspbian lite image-et egy 4 GB-os micro sd kártyára. Megcsináltam szokásos dolgokat:
ssh fájl, wpa_supplicant.conf file hozzáadása boot partícióhoz, hogy menjen szépen headless üzemmódban. Azonban nem csatlakozik a wifire. (pi3-mal és zeroW-vel is próbáltam) Rákötöttem monitorra az eszközt és azt látom , hogy sudo iwlist wlan0 scan parancsra kilistáz egy csomó wifi hálózatot, de az enyémet pont nem. Állítgattam a wifilocalizációs lehetőségeket, az United States-szel scanneltem be a legöbbet (21-et), Hungary-val 4-et csak. Egyik esetben sem szerepelt a sajátom, pedig korábbi image-eknél nem volt ilyesmivel gond. A Rpi mellett lévő pc-m szerint a saját wifim jele a legerősebb (UPC), a PC 28 wifit lát, abból 1 UPC WiFree, a RPi listájánál a 21ből kb minden harmadik volt WiFree.
Van valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Amatőr csillagászat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Parfüm topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- GAMER PC : RYZEN 7 9700X /// 32 GB DDR5 /// RTX 5070 Ti 16GB /// 1TB NVME
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest