- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgaspar
csendes tag
Sziasztok!
A következő a problémán. Felraktam a transmissiont a raspberryre, el tudom erni a windowsos gepemrol a webes kliens segítségével, az upload torrent ablakba bemásolok egy torrent url-t és amikor azt mondom hogy upload akkor semmi nem jelenik meg a kepernyon. Hol nezhetem meg mi a hiba?
-
rgaspar
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy megoldható az hogy a letöltött torrent fájlokhoz képet társítsak? Sok képen látom hogyha a rámegy valaki a videó v sorozat címkére képek jönnek be, gondolom a tárhelyen lévő filmekből szedi az adatot.
Előre is köszi!
-
rgaspar
csendes tag
Raspbmc - ben hogy tudom előhívni a parancssort? Milyen torrent klienst ajánlotok rá?
-
rgaspar
csendes tag
Sziasztok!
Most telepítettem fel a málnára egy Raspbmc-t és egy Openlecet, a kérdésem az lenne hogy az egyik az teljesen felesleges volt? A kettő egymás nélkül is elfut?
-
rgaspar
csendes tag
Sziasztok!
Tudom sokan feltették már ezt a kérdést. Szóval, most tervezem a raspberry pi vételét és nem tudom eldönteni mi is kell nekem. Amire szeretném használni, torrent kliens, youtube videó lejátszás, valamit HS filmek lejátszása. Kérlek segítsetek mit vegyek meg, érdemes előretelepített oprendszert vásárolni hozzá vagy sem?
Amit kinéztem : http://malnapc.hu/yis/raspberry-pi-b-suli-kitKöszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- MIUI / HyperOS topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- Asztali PC , i7 12700e , RTX 3060 12GB , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- EVGA 3090 + 32 GB DDR4 + RYZEN 7 5800X3D + B550 TOMAHAWK + LG 27" 144hz 2560x1440 1 MS
- Full HD Gamer PC / Intel i7 6700K / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 128GB SSD / 1TB HDD /
- Eladó Konfig I9 9900K 16GB DDR4 1TB SSD RTX3060Ti 8GB!
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest