- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bem13
csendes tag
válasz
vargalex #12453 üzenetére
Beírtam a végére (természetesen még az "exit 0" elé), még a Pi-t is újraindítottam, de továbbra is változatlan a felület.Szerk: Megoldódott
Az init script elején van egy másik export parancs, az alá beírva, a daemon-t újraindítva és a webes felületen Ctrl+F5 után már jó.
Köszönöm a segítséget
-
bem13
csendes tag
Sziasztok!
Offban kérdezem, mert nem Pi-specifikus a dolog, ezért elnézést kérek.
Transmission-t használok a Pi-n, de le szeretném cserélni az alap webes felületét. Meg is találtam a Shift UI-t és megpróbáltam az instrukciókat követve üzembe helyezni, de nem történik semmi, marad a "gyári" webes felület.
Amit csináltam:
- letöltöttem és kicsomagoltam a Shift fájljait ide: /etc/transmission-daemon/web
- sudo chmod -R 777 /etc/transmission-daemon/web
- sudo chown -R debian-transmission:debian-transmission /etc/transmission-daemon/web
- export TRANSMISSION_WEB_HOME=/etc/transmission-daemon/web
- sudo service transmission-daemon restartEzek után ha kiadom az env parancsot, látom is, hogy ott van a könyvtár a környezeti változók között, a webes felület viszont változatlan, Ctrl+F5 után is. Mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
bem13
csendes tag
válasz
Megane2000 #12421 üzenetére
Természetesen igen.
-
bem13
csendes tag
Sziasztok! Mától én is egy Pi 2 boldog tulajdonosa vagyok
A Stontronics tápot használóktól kérdezném, hogy milyen hosszú a kábele? Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Bitcoin topic
- Kedvenc zene a mai napra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest