-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puro
aktív tag
3D nyomtatás jónak tűnik, köszönöm
-
Puro
aktív tag
válasz
tasiadam #44226 üzenetére
Hát a cikkben nasnak minden mást csak openmediavaultot ne
Szerintem ez százszor jobb rendszer erre, többet kell benne pötyögni, de ha az be van konfigolva akkor többet hozzá sem kell nyúlni. Azon nekem 90-100MB/s ír/olvas megy lanon keresztül usb3.0 hdd-re, xfs fájlrendszeren hozta a legjobb teljesítményt. RP4 2GB.
-
Puro
aktív tag
Írtam nekik levelet, hogy mi a helyzet, kb. sablon választ kaptam, hogy sok a rendelés megnőtt rá a kereslet 2021 óta, keressem a PI400-at, az jobban elérhető. Elérhető 47k-ért persze
Viszont nekem nincs szükségem billentyűzetre, egérre, sd kártyára, beginners guidera, hdmi kábelre, tápegységre. Átment ez is vicc kategóriába, mákom volt, hogy még sikerült 26k-ért venni tavaly Pi4 2GB+házat felesleges dolgok nélkül.
-
Puro
aktív tag
Üdv!
Gondolkodom rajta, hogy vennék egy ilyen csoda masinát. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire jól használható ez különféle ucontrollerek, epromok írásához? Főként ilyen célokra használnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Asus Prime B560M-K + i5 11500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest