- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoroStar86
senior tag
válasz
Fecogame #34595 üzenetére
Köszönöm a választ. Végül a 4GB-os mellett döntöttem (ha már lúd, legyen kövér). Proci felületét hogyan tudnám megtisztitani a zsirtól? Miközben telepitettem rá a Kali frissitéseket, kézzel ellenőriztem a hőmérsékletet és borzasztóan felforrósodott (megjegyzem, le is fagyott, talán pont a processzor túlhevülésétől). Az ujjamról rárakódott szennyeződést szeretném letakaritani róla egy későbbi hűtőborda optimális felrakása céljából. Más: rendeltem Amazonról egy armor case-t a Pi 4-hez, de a hűtőmatrica mérete és vastagsága sem megfelelő + a bordán elhelyezett tapaszhelyek sincsenek jó helyen (talán a Pi 3-hoz való kiteket "matricázták át"?). Tudnátok ajánlani egy 100% kompatibilis, hasonló megoldást? A korábban általam kivánt Flirc ház bár jól hűt, de fontos lenne, hogy a Pi 4-en található tűk és portok később kényelmesen hozzáférhetőek legyenek. Előre is köszönöm a válaszokat!
-
CoroStar86
senior tag
Sziasztok!
A segitségeteket szeretném kérni! Teljesen zöldfülű vagyok Rasberry-témában, Linuxban is annyi a tapasztalat, hogy már többször telepitettem Kalit és Ubuntut, pár netes videó alapján próbálgattam ezt-azt, de kb ennyi. Szeretném megismerni a Raspberryt, Kalit, a Python-programozást és az etikus hackelést. Kizárólag ezekre a célokra szeretnék venni egy Raspberry Pi-t. A következő alkatrészeket néztem ki:
- Raspberry Pi 4 Model B 4GB (itthonról)
- Pi 4 1m töltő (itthonról, official)
- Pi 4 Flirc ház
- Alfa AWUS036ACH WiFi
- SanDisk Extreme 32GB microSDHCEzek megfelelőek lennének? Egér, billentyűzet, stb. gondolom már részletkérdés. Annyit még hozzátennék, hogy már van egy Alfa AWUS036NH-em, talán az is elég lenne, de nem sajnálom a pénzt a legjobbra. Minden javaslatot szivesen fogadok és előre is köszönöm mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nyaralás előtti hardverszemle
- iPhone topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Netfone
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- vadi új DELL 5090 Micro - Mini PC - Core i5 10500T- 16GB 256GB NVMe SSD -gyári WIFI - több db
- Komplett PC I7-12700KF RTX 4070 TI SUPER! FULL SETUP ASZTAL MINDEN!!
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest