-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chosa91
aktív tag
Sziasztok!
PiGRRL összeeszkábálásába fogott már itt bárki (esetlegesen sikerrel?)? (keresőben nem találtam semmit, de hátha)
Üdv,
-
chosa91
aktív tag
-
chosa91
aktív tag
ModMyPi.com-ról rendelt NV camera-m csak ilyen és ehhez hasonló képeket készít, mi lehet a gond (és esetleg a megoldás)?
-
chosa91
aktív tag
válasz
wassermann #20112 üzenetére
Válaszod köszönöm, egyébiránt erről a szenzorról lenne szó.
Szummázva, megéri még felhajtanom egyet. (Már csak az a kérdés fogalmazódott meg bennem, miért nem gyárilag így adják ki?) -
chosa91
aktív tag
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne, hogy:
Adott RPi3 + motion sensor. A csatlakozásánál vagyok kicsit elakadva... online mindenhol látom, hogy breadboardon keresztül egy 10-11kOhmos ellenállással együtt csatlakoztatják a kimenet részét az RPi-hez.
Nem rendelkezem pont ilyen ellenállással, valamint csatlakozót is csak keveset rendeltem.Adódhat bármi gondom abból, hogyha kihagyom és direktbe kötöm össze a motion sensor-t a lapkával?
-
chosa91
aktív tag
válasz
krisztianAMG #19766 üzenetére
Engem speciel az érdekelne, hogy megoldható-e egyszerre motion sensor + touchscreen?
Ha igen, hogyan (gondolom nem a sima female/female csatlakozókkal)? -
chosa91
aktív tag
Sziasztok, tegnap leadtam egy ~100$-os rendelést a ModMyPi.com-on (bitcoin-nal fizettem). A fizetésem csak este vált confirmed-dé (délután még csak 2/6-on állt) és egészen mostanáig sem kaptam semmiféle visszajelzést, hogy én vásároltam náluk. A pénzt viszont levonta a bitpay-en keresztül.
(A vásárlást guest-ként intéztem)Kicsit aggódom. Este írtam is nekik a "Contact Us" felületükön.
Szerintetek a várakozáson kívül mitévő legyek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - R5 2600, RX 580 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest