- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Texasi
csendes tag
válasz
sztanozs #41169 üzenetére
Szia!
Jó kérdés, szerintem kb másfél, két éve.
Most hogy így segítettetek nekem a fájlrendszer kiterjesztésében így szerintem egy darabig jó lesz a helyzet. Nem tudom mik azok a mysql log fájlok. A rendszert én telepítettem a freePBX oldaláról letöltött állományból (hozzáértés nélkül)
De ahogy írtam is nekem a logolás tök felesleges, tudom, hogy ha valami hiba van akkor hasznos benne olvasgatni, de sosem néztem. -
Texasi
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Raspberry PI 4 masinám amin fut egy Raspbx rendszer.
64 GB elég jó sebességü MicroSD kártya van benne.
A feladat amit ellát, az egy FreePBX telefonközpont funkció, 4 db Cisco 7941 telefonnal.
Nincs hangrögzítés, semmi extra, csak a készülékek működnek, működtek eddig.
Mivel az egyik telefon elveszítette a kapcsolatot, a szerverrel, próbáltam volna belépni a GUI felületre, de a csatolt képen szereplő hiba üzenet fogad, vagy ezzel a szöveggel, de volt olyan is, hogy nincs elég szabad hely volt kiírva..
Ami tényleg igaz, valóban nincs hely, a másik képen csatolva látszik.
Sajnos én nagyon keveset értek a Linuxhoz.
Ezt a rendszert egy barátom állította be nekem de őt sajnos most nem tudom elérni.
Abban szeretnék segítséget kérni, hogyan tudnék helyet felszabadítani, hogy a rendszert le tudjam frissíteni, szabad hely híján az apt-get update, upgrade így nem működik.
Olvastam sok helyen, hogy valami logrotate funkciót kellene telepítenem, ha a log miatt telik be az SD kártya?
Igazából nekem a logolásra semmi szükségem nincs.
/dev/root 3.5G 3.3G 0 100% / ez totál be van telve.
root-ként be tudok lépni az eszközre.
Ha valaki tudna nekem segíteni mint amatőrnek szájbarágós módszerrel nagyon megköszönném.. egy két parancsot ismerek, htop meg mc van az eszközön, kigugliztam, hogy kell rátenni.. :-)
Nagy szükségünk lenne rá, mert most egyik telefon sem működik, csak IP címet keresgélnek és újra indulgatnak.Nagyon köszönök előre is bármilyen jellegű segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- World of Tanks - MMO
- Apple MacBook
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- GAMER PC - RTX 4070 Ti - Ryzen 7 5700x - 32GB DDR4 - 1TB Nvme SSD
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Asus Prime B560M-K + i5 11500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest