- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm00
aktív tag
válasz
s_e_n_k_i #14775 üzenetére
Tegyél fel egy rendes Openelecet a kártyára. Indítsd el egyszer, majd a /storage/.update mappába másold be ezt a tar fájlt. Ezután a pi következő indításánál, fel fog updatelni az Openelec erre a buildre.
A linkelt verzióddal nem próbáltam, de a beta és alpha verziók között így váltogatok.
-
mm00
aktív tag
válasz
yossarian14 #14734 üzenetére
Sajnos nem ez volt a megoldás
-
mm00
aktív tag
válasz
Ultrazord #14747 üzenetére
Kell a tápacsati, mert alapból nincs elég jel a HDMI-be, hogy azt te két eszköznek is "elküldd" egyszerre. A splittered gyakorlatilag azt csinálta, mintha te manuálisan átdugtad volna a kábelt a másik eszközbe, amikor egyikről a másikra váltottá. Itt meg ugye le is kell másolnia a jelet mindkét kimenetre.
-
mm00
aktív tag
válasz
yossarian14 #14734 üzenetére
Holnap kipróbálom, mert CEC-es távirányítóval használom. (Szerintem úgy sem lesz jó, mert ha utána átváltok másra, akkor azt játssza rendesen. Csak ezeknél a fájloknál szaraik
)
-
mm00
aktív tag
Sziasztok!
Rpi2-őn legfrissebb openlec beta alatt előjött egy olyan problémám, hogy egy sorozat évadpackból, az első részt még mindig gond nélkül lejátssza, de az onnantól következőket nem hajlandó lejátszani. Az audió elindul, de egyszerűen kint marad a film választó menü - szóval kép nincs. (Ezután feltetettem egy stable OSMC-t, de azon is ugyanez a tünet).
Ezután kikapcsoltam az acceleration fülön a hardveres gyorsítást(MMAL, ha jó emlékszem), úgy lejátszotta de sajnos akadt a képEzt lejátssza: [link]
Ezt viszont nem: [link]
Valakinek van valami ötlete, hogy hol indulajak el a hiba felderítésében?
-
mm00
aktív tag
Megtaláltam a hibát, user error volt...
A kezelőfelület sehol nem látni a hangerő beállítást (legalábbis én nem találom), de iPhone Kodi távirányítóba megjelenik hozzá a hangerő szabályzó. Ott volt felére lehúzva a hangerő (nem tudom ki állította el
) Felhúztam és minden tökéletes ismét
-
mm00
aktív tag
Rpi2 van Openelec-el LG tv-re kötve, és az utóbbi két frissítés(5.0.7-5.0.8) óta mintha elhalkult volna a hang. Korábban 12-18-as hangerőn használtuk a tv-t, most meg 40 felett se erősödik a hang. Esetleg valaki tapasztalt hasonló problémát?
-
mm00
aktív tag
Adott egy rpi 2 legfrissebb openelec-el és egy pár éves LG tv. CEC máködik rendesen, de normális hogy sok a késleltetés a gombnyomások után? (Relative sok, nem másodpercben mérhető, de mégis zavar.)
-
mm00
aktív tag
Mekkora és milyen SD kártyát javasoltok Kodi-hoz?
Gyakorlatilag ebből a tutorialból akarok mindent beállítani, hogy a NAS-on legyen minden: [link]
A streamek és egyéb Kodi szolgáltatások foglalnak külön tárterületet lejátszás közben? Mire számíthatok?
-
mm00
aktív tag
Valaki árul rPi 2-őt rövid átfutási idővel? Ti honnan szereztétek be?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged