- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aDamker
aktív tag
válasz
sellerbuyer #25978 üzenetére
Ezt en is megneztem hogy hol kaphato, de vegigneztem a fobb europai dealereket es sehol se volt... :/
-
aDamker
aktív tag
válasz
vadkörte #25965 üzenetére
Koszi a leirast.
Nekem igazabol ez a sata megoldas is tetszik, de nem jo szivvel koltenek erre, mivel mar adott a 3,5-os winyo es az usb3-as rack is. A problema amit latok esetemben hogy nem igazan van sehol sem usb3 csatolo, es igy hiaba van Gbit-es halokatya ezeken, az USB 2 fogja meg a rendszert nagyon. Igy lehet megse fog menni ez a megoldas es maradok a SATA-s megoldasnal, viszont ekkor meg a megfelelo haz lesz a problema, mert azert megse szeretnem hogy csak ugy az asztalon heverjen a dolog.Amit talaltam meg, es megfelelo lehet az ez:
ODROID-XU4
Errol mi a velemeny? 25 rugo korul kijonne tappal, hazzal, szallitassal egyutt, van ra OMV image, es eleg gyorsnak tunik. -
aDamker
aktív tag
Sziasztok,
Otthoni olcso cloud kepes NAS-on gondolkodom, es ennek kapcsan kerultem ide. Van egy kulso tapos USB 3 rackem benne 2 TB-os winyoval. Amit szeretnek az hogy otthonrol, netrol is elerhetoek legyenek a fajljaim, es akar a torrenteket is intezze a cucc. Jo erre egy pi3? Ha igen, mik kellenek hozza? Tok kezdo vagyok a cuccal kapcsolatban, linuxhoz nem ertek. Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- VR topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Háztartási gépek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- vadi új DELL 5090 Micro - Mini PC - Core i5 10500T- 16GB 256GB NVMe SSD -gyári WIFI - több db
- Komplett PC I7-12700KF RTX 4070 TI SUPER! FULL SETUP ASZTAL MINDEN!!
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest