- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 16: önfejlesztés önfotós oldalon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
balaaa88 #7161 üzenetére
múltkoriban mikor wifivel játszottam, akkor úgy tűnt az általad linkeltnek tűnő realtek wifi sokkal kisebb fogyasztású, mint a ralink példányom. A ralinknál tapasztaltam azt, hogy nagyon leesett a fesz és újra is indult a pi az ingadozás miatt. A realtek mellett job feszt mértem. Persze a kihúz-bedug dolog még jó esetben is okozhat olyan ingadozást, ami már sok neki. Aktív hub mellett viszont nem szabad előfordulnia. A leszakadást szoftveres bug is okozhatja.
(#7168) wassermann: valószínűleg nem a legjobb angolból a cikk írója és/vagy nem igazán ért az informatikához
Szimplán arról van szó, hogy a sun javahoz hasonlóan ezt is alapból telepítik az sd kártya image-re a későbbi - gondolom raspbian - oprendszer kiadásokhoz.
"Today I’m pleased to announce a step in that direction: working with the Raspberry Pi Foundation, effective immediately there’s a pilot release of the Wolfram Language—as well as Mathematica—that will soon be bundled as part of the standard system software for every Raspberry Pi computer." [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus H97 Plus PC
- Eladó Konfig I5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB Ver 2.0!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Asztali PC , R7 5700G , RTX 4060 , 32GB DDR4 , 1TB NVME
- INTEL NUC (Celeron J3455 4 mag 4 szál, 8GB DDR3, 256GB SSD) 29.990Ft
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest