- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Macrodroid
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Márton #47285 üzenetére
és mi a szolgáltató elvárása? Külön frekvencián csak az, ahogy az analóg volt vagy egy muxba más csatornákkal együtt?
Nem mindegy, hogy ők csak ki akarják tolni a frekvenciát vagy ők fogják összemuxolni is másokkal együtt.Van olyan eszköz, ami 1-2 hdmi jelből képest dvb-c csatornát csinálni [link]
vagy veletek szeretnék kifizettetni a komplett fejállomás cseréjét digitálisra? [link] + modulok.
A raspberry pi-nek viszont túl sok szerepe nem lesz szerintem sem. Max akkor lenne, ha megadott paraméterekkel rendelkező "iptv" streamet kéne átadni, amit feltesznek muxra. De ahhoz meg valsz szintén nem ideális a pi.
Offba teszem, mert nem kifejezette pi téma. Nem is feltétlen várok választ, inkább csak arra utaltam, hogy a céggel kéne egyeztetni, hogy mit akarnak.
-
válasz
Márton #47285 üzenetére
Sajnos ez nem így működik. Nem elég egy mezei h.264 stream. n+1 spéci adatot kell beleplántálni, amit a mezei szoftveres enkóderek nem feltétlenül tudnak a szabványoknak megfelelő módon. pl. [link] Csak bizonyos eszközök által generált jelet fogadják be. Ezekkel volt "tesztelve" a rendszerük. Plusz központilag ők adminisztrálják távolról, te talán nem is kapsz hozzáférést.
Nem tudom melyik szolgáltató, de tudnék mesélni horror történeteket. Sajna akkora "királyok" hogy visszaélnek a helyzetükkel. Még az is megfordult a fejemben, hogy jutalékot kapnak az eszközök gyártójától.
Esetleg olvass utánna a jogi háttérnek pl. nem tudom ez mennyire aktuális [link]
(Egyszóval a helyi műsorszolgáltatókat köteles felvenni a műsorelosztást végző szolgáltatást. Az más kérdés, hogy kinek kell fizetni a révészt)
Summa summárum, mi kifizettük az általuk ajánlott eszköz árát.wassermann
Ez ennél jóval bonyolultabb, elég sok műszaki paraméternek kell megfelelni. Az ilyen ilyen házibarkács megoldások szóba sem jöhetnek.Pulsar
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Gamer Gép- Gigabyte Z790, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RTX 4070 Ti Super, 1 TB M.2 SSD, 1300W
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 256GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD / ASUS 1660 6GB
- Ryzen 7 9800x3d RTX 4070 ti
- DELL T40 EMC Szerver
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest