Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr Dini

addikt

LOGOUT blog

válasz cog777 #41960 üzenetére

Köszi a kimerítő válaszokat neked is, meg mindenki másnak!

Tehát akkor az I/O fogja vissza főként, jól gondoltam. Köszi! :R

Tesztekkel ne fáradj, az érveid alapján elhiszem, hogy jól teljesít. Valószínűleg én is veszek majd a Pi mellé egy ssd-t. Mondjuk a fagyásokat nem tudom ez megoldaná-e.

azbest: próbáltam állítani a dolgokon, bár a színeken pont nem. Majd kipróbálom akkor, köszönöm. A tv fps-ét meg elvileg automatikusan állítja már a pi, meg ami sokat segített, az a rendes képfrissítés beállítása (50 Hz, a TV valamiért mindig 60 Hz volt). Így is van benne.egy érezhető akadás. Ha a képernyő kis részlete frissül, pl egy arc mozog, nincs gond. Viszont ha a teljes háttér oldalra pásztázik, vagy egy felülnézeti drónfelvétel van a tájról, eléggé darabosan frissül minden... Elvileg az FPS és a hz stimmel.

Az oprendszer cserével meg igen, tapasztaltam, hogy a legtöbb hardver nem megy, voidon is mindent kézzel kellett beállítani, de ez benne van a pakliban. Csak stabil legyen.

wassermann: köszi! Ez nagyon érdekes! Írtad, hogy szándékosan van visszafogva az sd. Ha overclockolom, az inkább a kártyának tesz rosszat, vagy a pinek?

--

Egyébként már jó ideje kint a Pi4. Van értelme várni az új verzióra, vagy nem érdemes, mert a mostaniakból is alig van készlet?

Új hozzászólás Aktív témák