- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Yettel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Na ne copass már.. Komolyan ez is fontos valakinek, hogy ne külön házban legyen a gép, hanem a klavival együtt?
"
Már hogy a fenébe' ne??!! Istenkirályság és régóta várt megoldás, hogy ha már simán belefér a hardver a billentyűzetbe, akkor legyen is benne! A C64-em félrerakása óta vágyom erre, és szerintem nagyon sok egységsugarú felhasználó is nagyon ráfog kapni.
Az persze már más kérdés, hogy Magyarországon és egyéb egzotikus billentyűzetkiosztású helyeken mit hoz a jövő...
MaCS
-
copass
veterán
pár generáció érdekelt a c64 is!
biztos vagyok benne hogy piszok gyorsan hiánycikk lesz. lopásgátlónak hely meg elég egyértelműen jelzi hogy hová is szánták iskolák, könyvtárak,stb.
én lehet anyámnak veszek egyet, ha nem vettem volna nemrég egy rpi4-et akkor inkább ezt venném már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VGA kibeszélő offtopik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Autós topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Asztali PC i5-4460 / GTX 750 Ti / 8GB RAM / 120GB SSD Wi-Fi antennával
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest