- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android Autót minden mobilra!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rikko
csendes tag
Újraraktam teljesen a rasbian-t és a cikk szerint a samba-t, de gyakorlatilag semmi nem változott, a ping RASBPERRYPI-re válaszol a PI, de a hálózatnál nem látom, ill, ha beütöm a \\IP, vagy RASBERRYPI az sem hoz eredményt:S. Szerintem tutira a windows nem enged, csak azt nem tudom, hogy lehetne beállítani, hogy az összes biztonsági marhulálsát állítsa le.
Mindenesetre nagyon sokat tanultam, mindenkinek köszönöm a segítséget.
-
Mit jelent a névfeloldás?
Ha androidon akarom csatolni a pi egyik megosztott mappáját azt hogyan tudom? Jelenleg sima böngészőben a Pi ip-jét írom be és belépek a felhasználónévvel, viszont ez nem úgy van mint windowsnál ahogy írod: \\192.168.1.23\megosztasneve. Eből gondolom, hogy amit én androidon csinálok az nem samba megosztás csatolása talán.
Új hozzászólás Aktív témák
- intel-core i5-6500 CPU 3.2Ghz, 16G RAM, Geforce GTX 1660 SUPER (6G)
- Új Gamer PC Ryzen 7 5800X/RTX 5060 + 11 Féle VGA/16-32Gb DDR4/500-1Tb SSD/600-850W 2-4Év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest