- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaCS_70 #36723 üzenetére
adtam egy jelszót a Samba-felhasználónak
Hogyan?
Az smb v1-hez semmi köze nincs, sőt ajánlatos az smb.conf fájl [global] szekciójába a
protocol=SMB2
sort beírni, hogy véletlenül se használja a v1 verziót.zsolt_64
ha bekapcsolva hagyod az SMB1_et a windowson az semmi hátrányt nem jelent...
Szóval szerinted a nem a súlyos sebezhetőség miatt tiltotta le a Microsoft(lásd EternalBlue -»WannaCry, WannaMine, PetrWrap,... ), hanem hogy szivassa a felhasználókat.
Értem én hogy számodra ez érdektelen információ, de másokat erre bíztatni anélkül, hogy legalább a biztonsági kockázatát ne részleteznéd, gonosz dolog. -
zsolt_64
senior tag
válasz
MaCS_70 #36723 üzenetére
Jó kis kavarodás
Pont pár bejegyzéssel korábban korrigáltam azt az állításomat hogy az SMB1 kell a pi nas_hoz. Mondjuk nekem pont kellett a routeren levő nas_hoz (ezt ellenpróbával ellenőriztem).
Viszont én nem használok itthon jelszót...
Szerintem ha bekapcsolva hagyod az SMB1_et a windowson az semmi hátrányt nem jelent...
Ja és még egy kérdés: csináltál rebootokat ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged