- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
válasz
zsolt_64 #33855 üzenetére
Vajon meg lehet oldani, hogy a ventilátorok, csak bizonyos hőfok felett kapcsoljanak be? Működhet valamiféle vezérlés? Itt találtam aranyszínű verziót is!
-
rosejbli
senior tag
válasz
zsolt_64 #33855 üzenetére
Ott a belső képen a kitüremkedések fekszenek fel a ragasztólapokra.
Nekem 3b van, ahhoz 3 ragacsot adtak és azt fel is raktam mind. 4 gondolom azért van mert tartalék.
Egyébként először próbáltam sima hővezető pasztát felkenni, de azzal sajnos az a baj, hogy volt egy kis távolság a bordától, így egyből le is szedtem.
Alul is van egy chip, ami kevésbé melegszik ugyan, de érezhetően melegebb az alsó rész is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Projektor topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- E-roller topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest