- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Akciófigyelő: Jön az új EarFun Clip 2, van is hozzá 30% kedvezmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tg44
csendes tag
A kép jobboldalán mi az a 3 fémes rúd? az hihetetlen nagynak tűnik, a többi alkotóelemhez képest is és életemben nem láttam még ilyet.
A Pi-n szerintem mindenképpen kell majd forgatnod a vezetékek miatt, szerintem úgy lesz jó ha hátrafelé áll a benne levő sd kártya, mert akkor a hdmit hátra ki tudod még terelni (főleg ha ilyen hajlíthatós forgathatósat veszel), az usb-k meg arra néznek amerre majd kb menni kellene nekik.
Rögzítéshez én lehet hogy fúró+gyorskötöző kombinációval állnék neki, olcsó, nem igénytelen annyira, nem lehet elrontani, és nem vezető, emellett elég jól bírja a hőt, és gyorsan átszerelhető. (ellentétben mondjuk a távtartó ragasztással, ami amellett hogy több munka kevésbé tartós, és szerintem kevésbé masszív. Megkockáztatom hogy egy jól odagyorskötözőzött változat akár nagyobb fizikai ráhatásoktól sem sérülne meg, mert masszívan odatartja). Az egy érdekesebb kérdés hogy milyen puha nem vezetőt teszel alá, ami eltartja a fémes háztól?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Chrome
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gyúrósok ide!
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Cyberpunk 2077
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- DELL Mini PC - Core i7 7700T (90k) + 8700T (100k) +gyári wifi! 16GB vagy 32GB ram - 256/512GB SSD
- Dell OptiPlex 5070 SFF // Core i7 9700 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Intel 8.- gen i5 + 1660 Super + RGB , Számla-Ready !!!
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann