- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Télvíz idején érkezik az iPhone 17e
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
válasz
szasanyi
üzenetére
De. Amikor betettem a kosárba és a fizetéshez mentem ki kellet választani szállítási módot, ezek után írtam e-mailt, hátha el tudják küldeni mailban is

#18410) golya87:
Az is rendben hogy ha paypal fiókot hozok létre akkor levonnak, de nem hoztam létre. Ha meg létrehoztam volna arról legalább egy mailt küldhetnének...de NEM hoztam létre, mert nem is jutottam el még a születési adataim megadásához sem...
Nem félek a paypal-tól, egyáltalán nem beszélsz magas lóról, de a webkártya pont ugyanolyan tulajdonságokkal bír, mint a fizikai csupán biztonságosabb. Idáig nem is volt gond vele... -
golya87
őstag
válasz
szasanyi
üzenetére
A Paypal aktiváláskor, hogy leellenőrizze a kártyát, egy dolláros tranzakciót indít.
psg5: Nem akarok magas lóról beszélni, sem személyeskedni, de nincs egy valódi bankkártyád?
A Paypal nem egy jött-ment cég, nem félnék tőlük.
SŐT! Olyat is lehet, hogy létrehozol egy PP accot és töltesz fel rá pénzt. Azt hiszem a Budapest Bank-nál vannak a PP-s számlák Magyarországon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Valami baja van a tápomnak
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Eladó gamer pc 11400f 16gb ddr4 ram
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- ASUS CORE I7 8700 GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB NVME SSD ASUS GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann