Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz golya87 #16598 üzenetére

Ja és már szétszedtem a dobozt :B
    A műanyagról kezdtek lepattogni a felragasztott távtartók. Meg a régebbi rendszerekkel nem volt elég stabil. A pi2-es rendszer most csak a polcon van lerakva. Nameg az is volt az oka, hogy backendnek használtam, nem kötöttem rá monitort. Pécéről és androidos eszközökről néztem az adását. Mostánában szoktam rá arra, hogy egy másik pi2 -vel használjam, amin openelec fut.

• azbest

félisten

válasz golya87 #16598 üzenetére

A hub-omhoz próbaképp vettem ilyet , hogy ugyanarról a két portos tápról hajtsam mint a pi2-t, hátha a külön táp okoz néha furcsaságokat. Attól függ persze, hogy milyen fajta kábel kell, hogy milyen csatlakozó van a hub-on.

Mondjuk nem tudom mennyire jó minőségű, nem mértem a túloldalán, hogy nagyot esik -e. (én persze kiderült, hogy ígyis néha visszatápol az usb portrol a pi, mikor meghülyül az usb)

Aha, a pi1-hez (nem B+) valószínű jobb aktíb hubot használni. Bár, ha a rev2-es felfogató lyukas verzió, akkor a gpio pinről tápolás esetleg kiválthatja. Úgy nem limitál be a microusb betáp biztosítékja.

Nekem ilyen hubom van már 3.5 éve, eddig még jól működik. Csak nem tudom, hogy ma is ugyanaz van -e benne vagy csak külsőre hasonlít. Az biztos, hogy van egy nagyon hasonló fajta, aminek ledje is van. Ez a led nélküli.

AF9033 alatt gondolom az it9135-re gondolsz. A régi AF9035 + tuner egy chipben = it9135. Kb egy éve gondoltak egyet és egyesítették a driverét, mivel gyakorlatilag ugyanaz és azóta írja 9033-nak ezt is :)

Érdemes a watchdogot neked is beállítani raja, korábban írtam már hogyan, mi alapján állítottam be. Vannak fagyások, amikor szépen automatikusan újra tud indulni úgy.

Új hozzászólás Aktív témák