- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung SmartTag2 teszt
- iGO Primo
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
azbest #13126 üzenetére
sinceritytrading tényleg megbízható, rendeltem már tőle én is, meg speedrive-tól és satietymemory-tól is (utóbbitól többször is), és mint kiderült, valószínűleg pont ugyanaz a cég csinálhatja mindegyiket, csak különböző neveken, legalábbis amikor rendeltem pont egy napon több különböző terméket is tőlük, akkor pontosan ugyanarról a címről, pont ugyanabban a csomagban érkeztek a termékek.
(Elfért egy csomagba az egész, de meglepődtem, hogy egyben van, és ugyanarról a házszámról érkezett mindegyik, pedig több helyről rendeltem.
) Lehet, hogy marketingcélokból van különböző neveken, nem tudom.
Én konkrétan egy egy Samsung Pro 32 GB-os microSDHC-kártyát (ilyet, ez került a Raspberry Pi 2-be), meg két Samsung EVO 32 GB-osat rendeltem (ezt, más célokra), semmi gond nem volt velük.
Gondoltam megosztom, hátha valakinek jól jön, aki nem tudja, honnan szerezhetne be relatíve olcsón microSD-kártyát, úgy, hogy még meg is érkezik, és nem vágják át.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gyúrósok ide!
- Építő/felújító topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest