- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fo_di
őstag
ezekre szinte majdnem mindre jó lesz az openelec distro, ami kb. 80 megás lesz készen
van benne xbmc, samba vagy valami hasonló fájlmegosztás, van hozzá torrent kliens is beépíthető modulként (transmission)
openelec.tv
az airplay is működik raspin, itt be is mutattákmás:
mit gondoltok, a ledek fényét mivel lehetne elvezetni? mert valószínűleg nem tudom majd úgy forgatni a lapot, hogy pont megfelelő helyen legyenek az előlapi helyhez, így valahogy vezetni kéne a fényt
neten néztem, hogy egyesek toslink kábelt akarnak szétszabdalni (elvileg üvegszál), én valami formázott plexin gondolkoztam
mit gondoltok, melyik lenne jobb? -
vamzi
senior tag
Külön külön, vagy All in one? Külön külön moindegyiknek tökéletesen megfelel. Egyben viszont már jó kérdés. Szerintem az USB lesz a szűk keresztmetszet. Ugyanis a LAN csatlakozó az USB-vel osztozik a sávszélességen.
Balinov:
Teljes méretű SDHC kártyáim vannak csak, mert fotózok. -
moli.hu
őstag
Liz ujabb emailje:
The head of sales for Farnell Worldwide just called me (!) about your
email. If you visit www.element14.com you *will* be able to order. FDH are
not actually an Element14/Premier Farnell company; they just distribute for
them, and they are not selling the Raspberry Pi. (Zsigo Sandor works for
FDH, not Element14/Premier Farnell.) Element14/Premier Farnell do sell and
distribute in Hungary though, and they have asked me to apologise to you
for the confusion.
I hope this helps and that you're able to put an order in! Give me a shout
if there's anything else I can help with.elvesztettem a fonalat, ez az fdh honnan jott azoknak, akik onnan rendeltek?
-
DarkByte
addikt
Nagyon nem. SSD flash memóriát alkalmaz, míg a RAM modulok nagyon leegyszerűsítve kondenzátorokat alkalmaznak a memória cellák reprezentálására. Utóbbi igényel folyamatos frissítést amihez kell áram hogy ne vesszen el a tartalma, míg az előbbi nem. Amit linkeltem PCI-os cuccot azért igényel külön akksit, mivel itt RAM memória modulok használunk. De ez klasszikus értelemben véve nem is SSD.
Paci.: Az USB-s SSD ugyan működik, csak az egy plusz kábelen lifegő cucc. Az SD kártyát pedig direktben rá lehet szúrni a lapra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- vadi új DELL 5090 Micro - Mini PC - Core i5 10500T- 16GB 256GB NVMe SSD -gyári WIFI - több db
- Komplett PC I7-12700KF RTX 4070 TI SUPER! FULL SETUP ASZTAL MINDEN!!
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest