Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
UsagiYojimbo
üzenetére
Már rájöttem, csak arra nem,hogy manuálisan hogy indítok egy új tartalomkeresés.
Illetve éjjel megint leállt a cucc, csak villogott a piros led. Szerencsére,most az SD kártya nem sérült, így ismét megy. Most áttudtam az iPad töltőjére...az 2A-es....eddig még nem állt le.Hülye kérdés, de szoftveresen ki tudom kapcsolni a szerkezetet..bekapcsolni csak táp el - táp vissza móddal lehet?

Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- Dell Optiplex 7040 SFF, i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- RYZEN 7 5800X +hűtött VRM-es A520M/B550M lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Asztali PC , i7 6700K , 1660 Ti , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i3-6100,8GB DDR4,256GB SSD, DVD, WIN11
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Illetve éjjel megint leállt a cucc, csak villogott a piros led. Szerencsére,most az SD kártya nem sérült, így ismét megy. Most áttudtam az iPad töltőjére...az 2A-es....eddig még nem állt le.
wassermann