- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hpeti2
aktív tag
Sziasztok!
Új vagyok még rasp fronton és kicsit játszottam az sd kártyán a különböző rendszerekkel. Próbálkoztam OSX-el és Win7-tel is. Két telepítés között általában a MiniTool Partition Wizard Home Edition szoftverrel gyalultam le az sd kártyáról a különböző partíciókat. Eddig működött minden rendesen.
Sajnos most ott állok, hogy a 4 GB-os kártyámból látok 66 MB-ot és semmilyen módszerrel nem tudom visszanyerni a többi tárhelyet. Ezekkel próbálkoztam, de mind csak a 66 MB-os partíciót látja:
OSX-en - disk utility
Win-en - MiniTool Partition Wizard Home Edition, HP formatting tool és windowsos lemezkezelő.Szerintetek mivel tudnám tisztára gyalulni az SD kártyámat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest