Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexusarx
csendes tag
Sziasztok!
Nem vagyok nagy linuxos, de láttam hogy több NTFS driver létezik. Van amelyik csak olvasás , de van írás olvasás. Én most az ntfs-3g -t használom. De úgy vettem észre ez igencsak processzor igényes . Melyik lenne az ami kevésbé az de még is használható írásra olvasásra ??? Amúgy én raspbmc RC5-öt használok . Torrentre transmissiont. Csak akkor működik ha kilépek az XBMC-ből, de sajnos akkor sem tudok 800k-nál gyorsabban tölteni . Ha túl megy akkor összeomlik az egész
Ezért gondoltam hogy megpróbálom másik NTFS driverrel.Lenne más is... Valaki használ raspbmc RC5 alatt Youtube plugint, mert nekem rohadtul nem működik . Valami plugin erroral kilép mikor már a keresés eredményét adná vissza ??? Valaki tud erről bármit is ?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Automata kávégépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Gigabyte alaplap topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Robotporszívók
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Dell UltraSharp U2913WM 29" 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ezért gondoltam hogy megpróbálom másik NTFS driverrel.
wassermann