Hirdetés
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzoltan
aktív tag
válasz
levi.hungary #1516 üzenetére
most bekuldtem 3szor10 anyagot neki (3oldalon azonos tartalom), es szepen egyesevel eloszor verifying local data (x% tested)
szoval alakul, kivancsi vagyok ha vegigert az osszesen birja majd a seedelest v sem.amugy ha masnak is van sok anyag amit seedelni akar ezzel, es vegig szenvedi a verifikaciot, utana mentse le a:
/var/lib/transmission-daemon mappa tartalmat, hogy egy esetleges rendszer csere utan ne kelljen ujra vegig ellenoriznie rengeteg adatot!
nem tudom mitol javult meg. tul sok mindent csinaltam kozben. es nem akarom ramondani egyikre masikra h azert, nehogy az legyen h az csak placebo
de az biztos hogy kozben filmet nezni xbmc feluleten nem lehet, sot az se baj ha kozben az xbmc nem is fut!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 65W töltő eladó
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest