-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
theiron320
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég kaptam egy Raspberry Pi2 B változatot és lenne pár kérdésem :
1. Olvastam egy fórumon, hogy külső hdd-t nem érdemes kötni rá, mert nem tud elég áramot adni neki. Ez mennyire igaz? Lenne egy 1tb - os wd hdd 2.5 mennyire lenne veszélyes (a hdd - nek és a pi - nek), hogyha 24/7 -ben rá lenne kötve? A töltő amit adtak hozzá 5V, 2100mA.
2. Jól gondolom, hogy a raspi-configban lévő oc béállítás (pi2) az hivatalos és nyugodtan használhatom? Olvastam, hogy bizonyos oc beállítások egy permanens bitet állítanak be. Nem szeretnék kockáztatni. S mennyire lenne ez az oc stabil? Mennyire melegedne (lenne káros)? (Nincs hűtés a pi2-n).
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3488
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest