- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nincsilyenxx
csendes tag
Sziasztok, kérnék egy kis segítséget. Raspberry Pi Model B rev2-m van és egy 32x32-es LED mátrixom, a málnára felraktam a raspbiant + OLA, GPIO dugaszolás mátrix-szal meg málnával megvan, minden jó, kap netet Ethernet kábellel asztali gépről. A problémám a következő: Jinx! - el szeretném irányítani a mátrixot, SPI plugin megy rendben, localhost:9090-n elérem az OLA-t, málnán megtákoltam az ola-spi.conf fájlt, létrejött 7 spidev (160 LED 6-ra + 64 a 7.-re), OLA web-en beállítottam 4 Universe-t Art-net-es input port-al, 3-hoz 2-2 spidev output, 4.-hez a megmaradt 1-et (64 LED-es). Jinx!-en miként patchelem fel a 4 universe-t, valamint rontottam-e el valamit? Bárhogy próbáltam patchelni nem adott jelet a LED (teszteltem c programmal málnán jól van összekötve, csak úgy simán kaptam képet). Ha kell el tudom küldeni az ola-spi.conf tartalmát. bár nem hinném hogy ott hibáztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gumi és felni topik
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- Gamer PC i5-14400F + RX 9060 XT 16 GB, 32GB RAM, 1TB SSD Székesfehérvár, GARANCIÁS, AZONNAL!
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- HP DL360 G8 /2x 2695v2, 336GB DDR3, 3x600GB SAS 10k/
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest