Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
őstag
Mondjuk en a munkaban foleg angolul kommunikalok tehat az ekezetek nem tema, igy a hosszu i hianya sem gond.
Ellenben a nagy shift jatekban elonyos szerintem, illetve a ceges laptopomjaim kozul az egyik ISO es hat mindig irok egy ű-t az enter melle mivel megszoktam hogy balra jobban kinyulik az enter ami szerintem jobb is mintha felfele lenne nagyobb, mivel kozelebb van, de persze ez is megszokas kerdese.
Most telefonon voltam azert no ekezet
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ph Újfajta billentyűzetek hódítják meg az e-sport világát; mi is kipróbáltunk négy, mágneses kapcsolókkal rendelkező modellt.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Razer Blade 15 megvigyázott szép állapotban.
- Asztali PC i7 7700K GTX 1070 16GB DDR4 378GB SSD 500GB HDD
- Playstation 5 Digital 2 kontrollerrel és dobozával, minden gyári tartozékával makulátlan állapotban.
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest