Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Overmind
aktív tag
Még annyi, hogy teszteltem a gépet úgy, hogy egy másik tápról ment minden, amit csak rá tudtam dugni. Ekkor csökkent a hibák száma. DE akkor is változik a hibák száma, ha a procin állítok, és akkor is ha a memória késleltetésein. Szóval még mindig tanácstalan vagyok.
Ha a memóriát 266-ra lövöm be, akkor jó darabig emelhetem a proci feszültségét, nem hibázik. 333-asként pedig bármilyen kis feszültség emelésnél vagy csökkentésnél is hibákat ír ki.
Abban bízok, hogy csak a memóriám túl érzékeny a ''környezeti hatásokra''.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte H610M S2H DDR5 alaplap, LGA1700 foglalat, Intel Core I5-13400f 2.5GHz, Arctic proci hűtő.
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I7-8700 / BESZÁMÍTÁS OK! / Akciós Ár
Üzleti előfizetők hirdetései
- Raktáron levő AM4 garanciás alaplapok!!!
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest