- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Aktív témák
-
TracerHD
újonc
Szerintem biztos monitor hiba és megmondom miért. Amikor megvettem a 1080 Ti-om akkor vettem hozzá egy 700W-os tápot is. Akkor volt egy sima 60hz-es samsung monitorom. Több hónapig minden tökéletesen működött. Aztán megvettem ezt az asus 144hz-es monitort freesync-el. Beállítottam a freesync-et rajta. Bármilyen módot állítottam neki sehogy nem oldotta meg a problémát. Windowsban van egy olyan opció hogy változó refesh rate, azt is bekapcsoltam és semmi. 7ezer forintos DP kábelt használok hozzá rendesen be van dugva minden, áramtalanítottam is. Újratettem a windowst is és semmi. Azt hittem a hdmi-s monitor zavar be de nem. Használat napja óta csinálja ezt és a f*sz tele van vele. Nagy fps droppoknál is előszokott jönni ez de néha teljesen random kikapcsol kompetitív multiplayerben is. Ha az a megoldás hogy kapcsoljam ki a freesyncet akkor nekem ez a monitor lfaszt nem ér. Nem hiszem hogy így kéne működnie ennek a technológiának. ASUS VP249 a monitor.
Aktív témák
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- PlayStation 5
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- RAM topik
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen házat vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged