Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Tényleg háromra szűkül a Xiaomi 17 Ultra kameráinak száma
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
Joei
újonc
Sziaztok ,
Előre is elnézést kérek , de már nem tudtam hova máshova fordulni a bajommal , mint hozzátok.
Adva vagyon egy elég régi alaplapom ( MSI H55M - P31 ) , amibe szerettem volna kicsit upgradelni a memóriát. Rendeltem is ugyan olyan gyártmányút , mint amilyen benne van ( régi : 2x2GB KINGMAX , 1333Mhz , új : 2x4GB KINGMAX , 1333Mhz ).
A problémáim ott kezdődnek,hogy amint kicserélem a régi memóriákat az újakra , tönkremegy minden. Ha mindkét modult a helyén van ( 2x4GB , Dual changel-ben ) a BIOS indulásakor lefagy a gép.Nem csinál semmit , nem dolgozik , csak megáll a BIOS képernyőn. Ha csak egy modult rakok a gépbe,akkor meg a Win7 indulása előtt , kék halál-al rebootolja a gépet és bármit csinálok , mindig ide jutok.
Próbáltam már a BIOS-t resetelni a gyári paraméterekre,de az se segített.
Tudnátok nekem segíteni , hogy megoldódjon a problémám ?
Aktív témák
- Szép, dobozos MSI PRO Z790-S WIFI PCIe gen5 garival
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- ASUS TUF Z790-PLUS WIFI garival, mindennel, dobozos újszerű, PCIe gen5
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest