Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Apple iPhone 17 - alap
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
Aktív témák
-
cole1
csendes tag
Egy Abit Gf3 ti 200 as 128 megás VGA-kártyám van. Most felgyógyítottam az xp-t újra NTFS-el... Eddig semmi hiba. A gép ''szabályos'' leállítás után száll el. De volt olyan is hogy játék közben lefagyott, és a resetvarázslat után térdre rogyott az xp... Az alaplapon van integrált RAID,de én nem használom.
Időközben ellenőrzigettem a Memóriát, a CPU-t, de semmi hibát nem jelzett...
Egy havernak is ugyanerről a telepítő cd-ről van fent az xp-je, neki bezzeg semmi gondja, pedig teljesen hasonló konfigja van, csak az alaplapja más. Neki ABIT Kr7a-van asszem...
Mindenesetre, ha mégegyszer előjön a hiba akkor az alaplapot visszaviszem és kérek helyette egy másikat:))) -
cole1
csendes tag
Hello!
A problémám a következő: Néha(kb 2 hetenként) az xp-m összeomlik...
Nem is akárhogyan, amikor bekapcsolom a gépet azt a hibaüzenetet kapom, hogy megsérült a windows/system könyvtára... És az istenért nem tudok rájönni mi okozza ezt. Pár vírusírtó program, és formázás után arra a következtetésre jutottam, hogy a régi 20Gb-os quantum vinyómat le kell cserélni. Le is cseréltem egy 80 Gb-os Maxtorra.Gondoltam a problémát kiküszöböltem. Két hétre rá megint elszállt a rendszer... A hajamat tépem, mert nincs semmi ötletem már. A Memóriát lecseréltem, a vinyót is, új ide kábelek, vinyóra hűtést raktam,300 wattos codegen tápom van, +2db 8 centis házhűtőventi is segíti a hűtést...
Én az alaplapomra gyanakszom, ami egy ECS K7VTA3-as Lan+Raid-el.
Szerintetek? Létezik?
Köszi a segítségetek!
Aktív témák
- ASUS ROG STRIX B550-E GAMING Wifi
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- Asus TUF B450M Plus II használt eladó.
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance Grey EXPO - 10 év bolti garival!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- Byski Áramláskijelző.
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest