Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
Magát a pályát, ahol haladunk szépen kidolgozták, az összes többi rész meg kritikán aluli. Nem értem miért nem szántak rá egy pici időt. Elég csúnya látvány fogad az ablakokból az utcákra kinézve...
-
raskolnikoff
őstag
Tényleg ilyen nehézre csinálták? Megüti a GRAW2-t? Mert akkor felkészülök...
-
ToBeY
nagyúr
Na vége ez a helikopteres rész volt az uccsó pálya.
-
dinka.86
aktív tag
Hát gyerekek,az a pálya,amikor egyedül vagy,nincsenek társak, se thermal scan, nah az nagyon kemény! Én normálban játszom,de így is beszarok. Elsírom magam örömömben,amikor checkpoint-hoz érek...
-
joshua7
veterán
Tudtok cheat-eket? God-mód jól jönne.

-
macy
addikt
-
Valty
aktív tag
Halli!
Elbújsz, és sokáig lövöd... Néha fut a teniszpályán 1-2 ember, azokat is ki lehet lőni a fedezékből.
Aztán egy idő után kapsz egy olyan utasítást, hogy "Survive".Akkor én elbújtam a pálya bal szélénél, mert a helikopter kilő 2, majd még 2 rakétát.
Utána átmehetsz a teniszpályán, és abban a házban fedezékbe vonulhatsz.
-
ToBeY
nagyúr
Azt a részt hogyan kell megcsinálni,mikor egy robbanás volt és jön egy helikopter és szét lő.Próbáltam lelőni de esélytelen,az elfutás ugyan csak az,mert semmi menedék nincs.
Egy körbekerített teniszpálya van előttem azt hiszem. -
válasz
aboriginal74
üzenetére
Hali.
Nos Letöltöd a hamachit.belépsz ide -->Hamachi szoba: RainbowSix:Vegas2
Pass: rsv2,már egy jópáran bent vagyunk.
Ezután inditod a Vegas 2-őt ,és attól függően ,hogy milyen játékot inditottak rákeresel a versus,terrorist hunt vagy a single player coop módokra.
Ezután megjelenik a szerver neve és belépsz.Sok sikert!!
-
aboriginal74
tag
Csabahun: help me pls....hogy tudjátok hamachi-val nyomni, cooperatívban?!
Keldor papa: Nekem is valahogy az első résznek szebb volt a grafja, ez viszont sokkal részletesebb...
-
mad1
veterán
gyerekek nekem naon bejon ez a gamma...az elso sem volt rossz,de ez
az a legzsiirabb amikor 1 csarnokot 2oldalrol tamadunk,a spanok lennt,bekuldom oket,en meg fenntrol szepen leszedem a tobbit...megajoo. -
norbiphu
őstag
ha bemész az awards vagy valami hasonló hangzású menübe a főmenüben, akkor ott megnézheted ezen szintjeidnek az állását, valamint ugyanitt kiírja, hogy melyikhez mit kell csinálni, hogy nőjjön (+ a rewardokat is a szintekhez)

általánosságban:
- marksmanhez távolról kell ölni, lehetőleg fejlövéssel.
- cqb pontokat közelharcban
- assaultot meg akkor ha állat módjára robbantgatod az ellent, vagy fedezék mögül lövöd ki stb
-
ToBeY
nagyúr
Valaki megtudná mondani hogy ezek a találatok mit jelentenek,és hol kell eltalálni hozzá az embert?
Marksman
CQB
AssaultAssaultból elég kicsi szinten vagyok, ezért kérdem hol kéne eltalálni...
-
Tibiajax
nagyúr
Így van, sokkal könnyebb, de ha jól taktikázol és belejössz, akkor sztem nagyon filinges a cucc. Kedvenc részem a penthouse-lakások, hmm, pont egy olyan kis kecó az én álmom is, olyan kilátással..
tetszett.. Jól szét is lőttem a hangulatgyertyákat meg a projektort a mennyezeten, ha már nekem nem lehet.. 
A helikoffert sikerült már kinyrni vkinek?
-
Hunty
csendes tag
HAli!
Azzal a problémám akadt a hőn áhított vegas 2val hogy pixelhibás szegény. Már a menüben is villognak nagyobb darabok, de a játékben teljes a káosz. Fehérség, villigo pixelek.. ALig lehet valamit kivenni. 8800gtx em van, C2D E6750el. A legujabb NV driver (192) van fent. Más játékban mondanom sem kell nem csinálja. (CNC, COD4). 5letem sincs már mi lehet a baj. Valaki esetleg?
-
athomi
veterán
válasz
superfinest
üzenetére
Én tegnap töltöttem le egy 9800GX2-est. Hasít vele a játék.
Tessék érthetően fogalmazni és talán kapsz rendes választ is.

-
Fáraó
őstag
Köszi a videót! Így van fogalmunk milyen is a 2. rész. Sztem szép, látható némi javulás, de a textúrák tényleg továbbra is elnagyoltak, és még ott van az a sok apróság amit Csabahun is írt.
Én sztem várok, míg alacsonyabb lesz az ára, vagy sikerül egy használtat beszerezni. -
superfinest
tag
Hello azt mondják hogy ehhez a játékhoz le kell tölteni a legújabb nvidat. Az ATI nem megy szerintetek?
-
dinka.86
aktív tag
Sziasztok. Hogy lehet a lézeres célzást bekapcsolni? Játszottam az egyel,de elfelejtettem...

-
Lassan a végéhez érek és azt kell,hogy mondjam a Vegas 1 az jobb volt.
Aki még nem próbálta ki az tegye meg. -
aya
addikt
A 3. chapter vicces: egy gimi, adnak ötleteket az amcsi gyerekeknek.
A 2. chapter vége tényleg vegas-os volt hasonlitott az elsö részhez. -
Tibiajax
nagyúr
nem, látom megint nem voltam érthető..
a timeshift -és ez is- pont hogy könnyü, ill. pont annyira nehéz csak h faszán lehessen tolni, és pont ezért jók. De ott is a legvégén lévő fszságot nem bírtam kivégezni, mert egyszerüen lehetlen, ill. hallottam h pár embernek sikerült, valahogy, de én akkor is azt mondom, h egy idiota irreális baromság volt ott (ireálisan nehéz az addigiekhez képers) és most itt ez is.
Nem bírok végig vinni egy játékot egyszerüen, eddig csak a painkillert meg a portal- sikerült eddig....
Na majd végigviszem a csét
-
Ősember
őstag
egy kis érdekesség:
ha nem megy az egér a játékon belül (menüt kivéte) akkor a megoldás: kapcsoljátok ki a futo explorer ablakokat, vagy menjetek a macromedia honlapjára és megjavul
kiprobáltam többször és tényleg betesz neki az explorer
bocs, ha már valaki irta ezt, de engem még mindig meglep 
Tibi: a timeshift nehéz volt?
amugy ez a játék sem nehéz normal-on, csak idöben észre kell venni az embereket, na meg tudni mikor milyen gombot kell nyomnunk. láttam én már hogy játszol 
-
8800GTX SLI-n néztem a játékot de ha kikapcsoltam az SLI-t akkor gyorsabb volt... Ez mitöl lehet

-
Pecc
őstag
Akkor ha azt nézzük összességében semmit nem változott a játék?
Gondolok itt grafikára, rendszerigényre, játékmenetre. -
Ez a baj,hogy csak reklámfogásnak jó az UE3.A Stranglehold meg szerintem egy katasztrófa volt,dög unalom az egész.
A vegas 2-őt sokkal-sokkal jobbra is meg lehetett volna csinálni ami tényleg klasszikussá tehette volna.
Én nagyon hiányolom a játékokból az élethű mozgást,ahogy mész a fegyver ringása, az újratárazás,és még sok más ami nagyon fellendithetné az egész játékot.
És a hirtelen a semmiből megjelenő ellenfelek is kiábrándítóak. -
Tibiajax
nagyúr
A costa ricai részen, a teniszpályánál. Fogalmam sincs mennyire lehetek már a storymod-ban, de elég sok embert megöltem már.....
Egyébként, kezdem már rohdtul unni, h alig találok végre gamét, aki leköt, ami visz magával, erre eléfkezem mindig a végére, v vaalhová, ahol egyszerüen az istennwk sem tudok továbbjutni, mert szánalmasan nehéz..(az addigiakhoz képest) (timeshift ugyanez volt nálam)
-
Tibiajax
nagyúr
Hogy kell ezt a krva helikoptert kinyírni??..
-
Pls help^^ milyen módok vannak multiba, etc..megéri-e megvenni?Törttel lehet-e..
-
feka007
veterán
válasz
Csabahun
üzenetére
A Stranglehold alá tényleg pazarlás volt UE3-at tenni, azt a grafikát szerintem Max Payne 2 motorral meg tudták volna oldani, úgy szar az egész, ahogy van... Havok 2 az alatt is volt. Ebből is látni, hogy az olyan szar játékok alá csak reklámnak pakolják be ezt a motort.
-
Egy kicsit jobban odafigyelhettek volna a grafikára mert ez pazarlás egy UE3 alatt.
A fegyverek is elmosottak úgy mint az első részben,olyan elnagyoltnak tűnik nekem az egész. -
Norbi14
senior tag
Én az első résszel nem játszottam, de ez egész jónak tűnik. A grafika szép, valaki a CoD4hez hasonlította a cod is télleg szép lett, de azért a vegas szebb technikailag mindenképpen jobb. Nem tudom de a fegyerek lehettek volna részletesebbek is... maga a játék hangulatos lett, és sztem ez nem tömeg fps...azért kiemelkedik abból a sorból...jah és az én gépemen szépen fut 1024ben 40-50fps(AAof, AA1nél olyan 30fps de ott azért több helyen leesik 20-25re)
jah és mi nem tudtuk hamachin tolni...két fajta hamachival próbáltuk a legujjabbal meg egy régebbivel...de a játékban nem látjuk egymást:/
-
-
macy
addikt
-
Vandit.
addikt
Hamachi? Az miaz?
-
Lesz ma játék?
-
aya
addikt
Elsö rész nekem is jobban tetszett, utána kicsit graw-oztam lehet hogy az tett be, bár az se volt valami jó.

-
feka007
veterán
Pedig nekem tetszett a grafikája Xboxon, belső terek textúrái nagyon szépek lettek általában véve, persze becsúsztak csúnyább részek is. Az első rész hanyag, összedobált grafikájához képest szerintem jó lett a grafika.
AC-t én meguntam a felénél, már abba is hagytam. Rohadt időigényes, nem éri meg nekem tovább játszani vele, majd talán nyáron kijátszom amikor nem lesz semmi...Amúgy nem tudna vki pár screenshotot a max grafikáról a második pályától vmelyikre?
-
#193-ra help please.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- További aktív témák...
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára 200e fölött!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független akku 91%
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

golyoszorozni kell
Csak a másodikhoz nem volt még szerencsém.

viszont ebben a vegas2-ben néha megakadok 1-1 résznél és van ugy, hogy csak haramdjára sikerül

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)