Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Felhozom a topikot egy hónapos álmából, mert lenne egy kérdésem, és hátha tudna valaki válaszolni.
Elolvastam minden hsz-t itt, és látom, másnak is feltűnt a hasonlóság a Raidmax cég házai között, illetve a Recom cég házai között.
Megnézegettem tüzetesen a képeket, mert én épp készülök venni egy Raidmax Sagittát.
Semmi különbség... én nem hiszem, hogy ennyire nyíltan merne másolni egy cég, mert abból komoly pereskedések lennének...Recom Zenith - ez lenne a Raidmax Sagitta, !csak! a felirat más!!
Raidmax Sagita - ez pedig ugyebár az "eredeti".Egyébként megtalálható az egész Raidmax paletta a Recom oldalán, csak minden az ő nevükön fut ugyebár.
Annyi eltérést fedeztem fel mindössze, hogy a méretek nem azonosak
Ezt viszont nem értem, képek alapján nincs ennyi különbség (több centit lehet olvasni ugyanis).A kérdés már csak az, hogy vajon ezek ugyanolyan minőséggel készülnek, mint a Raidmax házai? Csak mert a Raidmax Sagitta 16k körül mozog, a Recom Zenith viszont 12k a mustárban (egyedül náluk láttam egyébként a Recom házakat).
Találtam külföldi tesztet,ahol a Recom cuccát tesztelik, ott meg sem említik, hogy mekkora a hasonlóság a két cég házai között, mintha nekik természetes lenne... Nem mellesleg ezüstérmes lett a ház (melynek "eredetije" Raidmax Smilodon néven fut)...
Nekem ebből az jön le, hogy a két cég erősen össze van fonódva! Sőt, ha belegondolok, a Sagitta elején lévő Z betű értelmet is nyer, amit a Sagitta név miatt nem tudtam hova tenni, a Zenith miatt viszont érthető is!
Szóval gondoltam, ha valaki egy kicsit jobban benne van ezekben a dolgokban, elmondhatná, hogy is van ez, mert ha ugyanaz a minőség (talán a gyártósor is
), akkor bátran lehet venni a Recom házakat is olcsóér 
Egyébként nem lepődnék meg, ha ugyanazon cég lenne a kettő, mert találtam még egy érdekességet:
Gondolom az Aspire X-plorer név sokaknak mond valamit.
Na és az Apevia X-plorer?
A két ház ugyanaz, érdekes, hogy a Aspire honlapján is Apevia néven fut a cumó...
Szal egész jó kis összeesküvés elméletet lehetne gyártani, de engem csak az érdekel:
megvehetem a Recom termékét, és ugyanazt kapom (a felirattól eltekintve) mintha Raidmaxot vennék 4k-val drágábban??
Új hozzászólás Aktív témák
- Seasonic Focus GX 750W Gold full modular
- Corsair TX 850M - 80+ Gold, moduláris tápegység
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Corsair Hydro Series, H115i RGB PLATINUM, 280mm Radiator, Dual 140mm PWM fans, Liquid CPU Cooler
- Cooler Master HAF XM 922 GAMER ház
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest