- Télvíz idején érkezik az iPhone 17e
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
console
aktív tag
Itt vagyok, válaszolok mindenre.
Németországból, rokonok segítségével vettem. (ott boltban 130euró (EBayen 70ért hozzájutottam)), és nincs hozzá táp, csak két ventit adnak hozzá.
Minden Raidmax házat kapni itthon, kivéve ezt... Túl drága a többi RaidMax házhoz képest.
Igen, elég tágas... azaz bazinagy... mondhatni a belső terével nincsenek problémák.
Kétféle konstrukció van. Titan/Samurai 901 és Samurai 908. A kettő közti különbség az a kereszt, mint a szamuráj homloka.
Mikor megjelent a ház, mindenki Alienware koppintásnak állította be. Döntse el mindenki maga, nekem ez tetszik jobban.
A problémád... hát.
Alul, a szemek mögött van egy kékledes 12cm-es venti (látható is az egyik képen), és amikor az aktív, kék fénye áthat a szemeken (mert azok átlátszóak ám!) és azon a homlok-íven. Szóval az a venti keveri a levegőt hátrafelé, de a prociproblémát nem intézed el ezzel...
én pedig mindenképpen alacsonyfogyasztású rendszert rakok majd bele (DC Opteron EE vagy Dothan vagy Turion vagy 33W-os mobil A64)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
- Télvíz idején érkezik az iPhone 17e
- Battlefield 6
- Asztalos klub
- Automata kávégépek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs