Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prymus X.
tag
válasz
Jester01
üzenetére
Üdv.: egy kábelt kicseréltem, ami már korábban is gyanús volt. Mintha jobban működne a rendszer.
Teljesítménytesztet? A HD sentinelnél megnéztem másolás közben mit ír ki. ~mondjuk 50-90MB/ sec. Attól függ mit másolok. Most csak 16% a leterheltség. Vegyes letöltés mappát másolok 120GB-ot. Volt egy-két csúcs 149MB/sec-el, de én úgy gondoltam, hogy azért majd tud a rendszer 100MB-ot stabilan. Lehet, hogy naív voltam. Igaz ezek nem raptorok "csak" Caviar Black winyók.Nem győzött meg. Elgondolkozok egy diszkrét RAID vezérlőn. Sata II-es PCIe 4x RAID vezérlőre gondoltam, de valójában nem tudok szinte semmit erről a témáról, csak az alapokat. Milyen RAID kártyát érdemes venni SATA-hoz otthonra, ami elég sávszélességben a SATAII-höz és tényleg gyors korrekt, win7-et szereti és nem drága?
Örülnék, ha még ebben tudnál segíteni. (Más is hozzá szólhat, ha van jó tippje.)
Köszi előre is!
-
Prymus X.
tag
Sziasztok!
Segítség kellene. ASUS P5KC-re installáltam egy RAID0-t 2db 1TB-os WD Caviar Blackel. Az normális, hogy a quad intel procim (Q6600) szinte mindig 20%-ra terhelve van? Többször is előfordult, hogy felment 40-50%-ra és mondjuk egy intéző egy letöltés ment netezés közben és az egér megállt, mintha kifagyott volna a rendszer. Nem értem az egészet. Nem ér egy kalap... se az alaplapi RAID vezérlőm? Vegyek inkább diszkrét RAID kártyát? WIN7 fut a gépen.
Please help!
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szeretek futni, mert sport ember vagyok. Kielégítő válasz?