- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
radi8tor #5552 üzenetére
hát ezt igy azért szomoruan hallom, de azért valahol csak előjön ez a nagy sebesség nem ?
Nekem 1 db ssd-m van nem is olyan nagyon gyors , de rendszer lemeznek ugymond nagyon bejött , én észleltem némi gyorsulást samu 7200 250gb , és egy 32 gb rapihoz képest,
Lehet ott már hogy előjöjjön vagy ugymond jobban észrevehető legyen , nagyon meg kéne cibálni a memókat meg a procit , gondolom vagy nem. Na mind1 .
Köszi -
NFree
addikt
Mert eleve gyorsabb fügetlen attól hogy öregebb
Visszatérve meg a raid mizériádra az 1 es hsz ben szépen le van irva , miert kell ugymond tök egyforma vinyokat raid be kötni , mert ellenkező esetben csak rosszabb lessz.
Más
Akkor ugy gondolom az ssd raid tömbel kapcsolatba hogy 1 sata csati 300MB/S s ha mondjuk rakok egy 220MB/S s ssd az eggyikre meg a másikra duplája akkor nem lessz a sebesség de gondolom a 300MB/S fölött lessz azért , na mind eggy akkor már csak az ssd vásárlása várat magára , s utánna neki ugrok.
-
NFree
addikt
Sziasztok , nos beleolvastam az eggyes hsz be de most még nagyobb , az űr a fejemben.
Lenne egy pár kérdésem.
Nos ha akarok venni 2db mondjuk akármekkora ssd-t kb 200MB/S ,irás ,olvasás akkor ha raid 0 ba kötöm ugye a sebesség összeadódik, tehát lessz egy 400MB/S nagy tömböm vagy a sata 2 Szabvány 300MB/S miatt nem fog többet tudni 300 nál.????
na ez elég kacifántos lett.A másik dolog most olvastam az 1 hszt ezzel a blokk kiosztással kapcsolatban s azt szeretném kérdezni , mien progival lehet megnézni hogy épp mennyi?
Meg annyi lenne átlag user vook érdemes vele babrálni vagy célozzam megf a köztes értéket??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Crucial P1 1TB 2280 M.2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest