Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
- Csíkozott: Elméletileg gyorsít, a gyakorlatban tesztelendő, hogy megéri-e?
- Tükör, RAID 5-6: A redundancia miatt működési biztonságot növel.Az adatbiztonság ugye a fentiekben NEM olvasható. Az csak az egyszerre fizikailag is máshol tárolt másolatokkal valósítható meg. A minimum a három kópia, hiszen mentés közben kettőn dolgozol, azok egyszerre halhatnak meg.
-
brd
nagyúr
Szerintem nem, többször próbálkoztam már ilyennel, de az OS partíciója alá az igazi gyorsulást (az OS működésében, mert persze a szekvenciális sebesség látványosan megnő, de az az OS-t kevésbé hatja meg - ez főleg windowsra vonatkozik, Linuxot nem tesztelgettem mélyrehatóbban e tekintetben) az elérési idő csökkenése, és sokszor a RAID1 (a tükrözés) használata hozza meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2.5" SATA SSD Bazár! 120GB, 128GB, 250GB, 256GB, 480GB
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És ha a tápegység vagy egy vírus, vagy egy rossz mozdulat viszi mind a két drive adatát, akkor mit csinálsz?
Böllérdikiccsel a fiússágodon szúrod magad?