Hirdetés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kocsislevi
csendes tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Szia
Tettem fel új Win10-et, új Intel Rapid St.T.-st stb, de nem oldódott meg a helyzet. Továbbra is egyben látja a Windows az arrayeket, nem külön külön driveként, de formatálni akarja mindenképp, a lemezkezelőbe belépve meg inicializálni szeretné. Egyébként a Lemezkezelő soraiban mindkét RAID arrayt egyben látja, de kétszer is szerepel mindkettő: egyszer úgy, hogy nincs inicializálva, alatta meg úgy, hogy "RAW" és egészséges partíció D: és E:
Biosban ha az EZ Tuning Wizarba megyek aho a RAID beállítások vannak ez fogad:
Change AHCI to RAID
Do you want to enable RAID?
Note:
1. The SATA mode will change to RAID and will restrat your PC instantly to take effect
2. Changing SATA mode may cause the existiing operating system boot failure and cannot be recoverably
3. EZ Tuning Wizard supports RAID configuration in UEFI mode onlyErre nem mertem eddig Igent mondani
Ha bemegyek a BIOSban az "Advanced/PCH Storage Configuration" menübe, ott látom hogy a RAIDben részt vevő lemezek "SATA Controller 1 Mode Selection" sora "AHCI"-ra vn állítva (bár biztos, hogy én nem nyúltam hozzá). Ezt átállítsam RAID-re? Azzal nem fog törlődni minden?
Ha egy lemezként látja a Windows a lemezeket, nem külön külön, akkor az azt jelenti, hogy a RAID Biosban lett létrehozva, vagy rosszul gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 7600XT 16GB / B550 / 32GB DDR4 / 500GB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest