- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
kocsislevi
csendes tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Szia
Tettem fel új Win10-et, új Intel Rapid St.T.-st stb, de nem oldódott meg a helyzet. Továbbra is egyben látja a Windows az arrayeket, nem külön külön driveként, de formatálni akarja mindenképp, a lemezkezelőbe belépve meg inicializálni szeretné. Egyébként a Lemezkezelő soraiban mindkét RAID arrayt egyben látja, de kétszer is szerepel mindkettő: egyszer úgy, hogy nincs inicializálva, alatta meg úgy, hogy "RAW" és egészséges partíció D: és E:
Biosban ha az EZ Tuning Wizarba megyek aho a RAID beállítások vannak ez fogad:
Change AHCI to RAID
Do you want to enable RAID?
Note:
1. The SATA mode will change to RAID and will restrat your PC instantly to take effect
2. Changing SATA mode may cause the existiing operating system boot failure and cannot be recoverably
3. EZ Tuning Wizard supports RAID configuration in UEFI mode onlyErre nem mertem eddig Igent mondani
Ha bemegyek a BIOSban az "Advanced/PCH Storage Configuration" menübe, ott látom hogy a RAIDben részt vevő lemezek "SATA Controller 1 Mode Selection" sora "AHCI"-ra vn állítva (bár biztos, hogy én nem nyúltam hozzá). Ezt átállítsam RAID-re? Azzal nem fog törlődni minden?
Ha egy lemezként látja a Windows a lemezeket, nem külön külön, akkor az azt jelenti, hogy a RAID Biosban lett létrehozva, vagy rosszul gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vallás
- Windows 10
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Mesterséges intelligencia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Heroes of Might and Magic: Olden Era - Középpontban a Necropolis frakció
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest