Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android szakmai topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
4 az ajánlott a 3 hdd a minimum...
Minden bit-nek a winyokon a javítókódban van egy javító bit.
2-vel ugye nem lehet megcsinálni, mert 1 adat 1 javító akkor már a RAID 1 hatékonyabb
Pista0001
Hát azért ha +1 winyót belerak és azt teszi amit mondok, elég hülye-biztos a rendszer. Én bevallom winyó bővítésnél nem állok neki minden adatomat backupolni.Persze a mindig csinálj backupot dolog mindenre igaz, de én a merevlemez bővítésnél nem szoktam...
Ami fontos annak irány a felhő........"Only the ICH7DH, ICH7R, ICH7-M, ICH7-M DH chip have AHCI support. The ICH7 (Base) and ICH7-U (Ultra-mobile) chip do not support AHCI." Wikipedia
A termék weboldala csak annyit ír déli hídnak hogy ICH7, tehát valószínűleg az alap (base) változat, tehát nem tud AHCI-t.
Ennyire nem néztem utána...
Akkor valami pre- vagy aplha ahci mod lehet
Jó régi az biztos
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- SAMSUNG 9100 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új, 1 év garancia - 14.700-13.300 MBs - Eladó!
- 256Gb és 512Gb nvme SSD pack eladó
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba 1TB 7200rpm 100/100
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest