- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Macrodroid
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
A Windowsban ugyan visszavonhatatlan, de pl. a Paragon Partition Manager már tud varázsolni
Egyébként gyakorlatilag csak pár byte a különbség a tartalom tekintetében, tehát megfelelő tudással és egy lemezt kezelni képes hexeditorral akár kézzel is vissza lehet "konvertálni". Persze nem mindegy, hogy milyen logika szerint működnek az adott dinamikus lemez kötetei, és hány db. van belőlük, mert ha pl. RAID0, vagy RAID5-ben van valamelyik kötet, akkor nyilván borul a cucc, ha ilyet csinál valaki.Tecsózsömle: vigyázz, mert pont mostanában találkoztam olyan alaplappal, amelynek az AHCI BIOS-a (Intel-es vezérlő) hordoz egy marha nagy bugot: ha software-es tükröt csinálsz rajta (Windowsos), akkor a HDD-detektálásba belehal.
Igen, én is pont úgy néztem, amikor tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Asztrofotózás
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Macrodroid
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Alienware 17r4 olvass
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként gyakorlatilag csak pár byte a különbség a tartalom tekintetében, tehát megfelelő tudással és egy lemezt kezelni képes hexeditorral akár kézzel is vissza lehet "konvertálni". Persze nem mindegy, hogy milyen logika szerint működnek az adott dinamikus lemez kötetei, és hány db. van belőlük, mert ha pl. RAID0, vagy RAID5-ben van valamelyik kötet, akkor nyilván borul a cucc, ha ilyet csinál valaki.