Hirdetés
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy TNT
őstag
Én 2*160-at használok RAID0-ban. Mivel nekem van olyan cuccom amiért kár lenne, ezért van még egy 200-as és két 20 Gb-s vincsi biztonságinak.
Nekem ESETT MÁR SZÉT RAID 0-m. (egy boot során a vezérlő valahogy megfeledkezett RAID0-ba tenni őket <Sil 0680>)
Szerencsére ez még közvetlen a rendszer telepítése után jött elő.
Az SATA-ról pedig: egy rakás szar! Már megbántam, hogy plussz pénzt dobtam ki érte..
lassabb, több vele a gond mint az IDE-vel. Ráadásul kizárólag az átviteli rendszer változott (na jó van hot swap,meg NCQ..stb) egyébként a mechanika maradt a ''régi''
Mondjuk én nem értek egyet Liksoft-al abban, hogy 300% az esély. Én olyan 70-80%-ra tenném, hogy a két vinyó életében adatvesztés áll fenn. (persze a szóló vincsiről jóval könnyebb adatot menteni ha süllyed a hajó)
Mindenesetre szerintem sem szerencsés, hogy ennyire híreszteled a RAID0 halhatatlanságát.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
lassabb, több vele a gond mint az IDE-vel. Ráadásul kizárólag az átviteli rendszer változott (na jó van hot swap,meg NCQ..stb) egyébként a mechanika maradt a ''régi''