Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biriboyka
senior tag
Mondjatok azt, hogy hülye, balf..., béna...stb, de kellene RAID-be segítség nem kevés mivel ezügyben teljesen kezdő vagyok és nagyon amatőr ( jah és ne jöjjetek azzal, hogy kereső, mert ahhoz meg nincs türelmem ezért nem olvastam végig az itt leírtakat sem
):2 db 500-as vinyóból szeretnék kialakítani RAID-et (ne kérdezetek semmi olyat, hogy stripped, mirrored, raid0 vagy 1, mert fogalmam sincs mit jelentenek. ). A Giga EP35-DS3-asom kezeli a RAID funkciót. Rádugom a két vinyót a lila csatikra így gondolom mehet a RAID kérdéseim ezzel kapcsolatban:
Mindkét 500-ast 1-1 particióra kell tenni vagy lehet úgy is, hogy mindkettőn 3-3 lenne?
Hogy tudom feltelepíteni rá a Windows Vistát? Megkérdezi melyikre tegye?
Melyiktől gyorsabb az op. rendszer? Striped vagy mirrored? Mik is ezek pontosan?Szóval értelmesen, lépésről-lépésre kellene nekem ezt valakinek elmagyarázni, mert mint írtam, tök hülye vagyok hozzá.
A segítséget előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
):