- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Android szakmai topik
- Nem hajlítható hajlíthatóval készül a Huawei
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dimitrov
csendes tag
Mitismondjak...ezen sajna nem csodálkozok, hogy nem szerette az egy vinyon a stripe-ot és a mirrort. Sajnos most én is egy intel raiddel tolom mert elcseréltem az a8r-emet egy p5b-re mert ott fontosabb volt a raid, de amint lehet megprobálok hardveres raidhez jutni, mert ez totál instabil...
Eddig egyedül az ULi m1575ös délihid (m5288as raidvezérlö) ami tud egy hardveres raidhez hasonlo szolgáltatást bios szinten<meg a silicon image 3132, de az ritka ahogy néztem>, ezt onnan tudom h beszéltem sok emberrel akik probálkoztak softraidekkel és nekik sem jött össze igazán
Ismerösömnek pont egy ügyfélnél állt meg élesben adattal teli mirror és 2nap alatt jöttek rá h milyen modon indithato el..azota lemondott az ügyfél a raidröl
Az egészben az a dühitö h azért lett véve a 2 vinyo meg a p5b-s gép is h nagyobb legyen az adatbiztosnág, de ezt vhogy nem érzékeltük a tesztelés során<simán el tudtam ugy vágni a gépet h ne tudjuk visszaállitani az intelraiddel a dolgokat>, tehát a kiadott pénz majdhogynem fölösleges volt...de szerencsére az uli kihuzott a bajbol
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- Formula-1
- Kompakt vízhűtés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Csak el ne fújja a szé az Akko új egereit
- Dell notebook topic
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- Kingston A2000 500GB M2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD / Beszámítás OK!
- Seagate 6TB HDD (ST6000DB003) / BESZÁMÍTÁS OK!
- Samsung PM961 250GB M2 NVMe PCIe SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ismerösömnek pont egy ügyfélnél állt meg élesben adattal teli mirror és 2nap alatt jöttek rá h milyen modon indithato el..azota lemondott az ügyfél a raidröl