- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
hsrasus
aktív tag
2012 augusztusában vettem egy VTX3D Radeon HD 6790-et, 34k-ért. igazából nagyon meg vagyok vele elégedve, mert fHD-n is high beállítások melett teljesen jól kihajtotta a játékokat. viszont most át akarok térni egy komolyabb felbontású WQHD, azaz 2560x1440 monitorra és cseppet agódom, hogy ahhoz már nem lesz elég. van esetleg valakinek ilyen tapasztalata?
üdv:
hs -
Alister71
nagyúr
Hátrább az agarakkal, én csak javasoltam valamit.
Semmi baj nincs ezekkel a vga-kkal, csak egy kicsit drágák még újonnan. Az 5830-as is nagy kitaszított volt, most, hogy lement az ára, az egyik legjobban keresett vga lett. 25-ért ezek is nagyon jó vételnek számítanak, és már kezdenek megjelenni a hardver apróba is. Nincsenek még ezek eltemetve. -
Beretvás
veterán
Miért ne szükithetném konkrét tipusokra mivel ezek együt kerültek forgalomba, és különben is van mmásik topik is konkrét tipusokkal. Én erre vagyok kiváncsi mert ezeket a konkrét tipusokat nagyon lehuzzák az okosok holot semmi baj nincsen velük. De mindegy is ha valakinek nem tetszik majd törölteti a modikkal.
-
Beretvás
veterán
Az uj 6790 kártyák ugy látszik már rögtön a megjelenésük után jol leszerepeltek, legalábbis a tesztek alapján az ember ezt szürné le, de vajon ez tényleg igy van?? Nem hinném. Szerintem nagyon is megálják a helyüket ebben az árkategoriában, Személy szerint én egy powercolor féle 6790-et vettem és mondhatni nagyon meglepett a teljesitménye, Full HD-ben és a legmagasabb grafikai beállitásokkal is tökeletesen futnak rajta a legujabb játékok is, valamint full szoftveres terhelés alatt is a max hömérséklete is 70 fok volt 30 fokos szobában 55% ventilátorsebességgel, ami szerintem elfogadhato. Várom a további felhasználoi véleményeket és teszteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest