- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Aktív témák
-
Bogie
csendes tag
Még 1 kérdés:ha csak a bioshoz nyúltam akkor csinálhattam valami olyat amitől elbaszódott a kártya(az órajelek jók voltak)?
-
Bogie
csendes tag
Képzeld megkerestem,és mi van a kártyájával eladta?....... nem
Ő is hazavágta, kezdem azt hinni hogy kurva szerencsétlen vagyok,vagy ennek a his nek van valami baja(legalábbis 9500 prok terén)
Még kutatok a neten szevíz után,köszönöm mégegyszer mindenkinek -
Bogie
csendes tag
Köszi mindent srácok,amugy meg igazán nem gondoltam komolyan a kavarást,csak már olyan reménytelen az egész helyzetem,hogy ha ilyen hülyeséget csináltatok volna akkor nektek is lehet hogy eszetekbe jutott volna.
Na mind1 majd írok ha sikerült,de ha Pesten tud valaki erre specializálódott szervízt aki a magyarországi képviselettel is kapcsolatba tud lépni az írja le.
Mégegyszer köszi a segítségeket -
Bogie
csendes tag
A kártya nem garanciális,azért is kérdeztem hogy van e valakinek ilyen garis(hátha lehetne ugy kavarni hogy az enyemet viszem be oda)a gyártónak már próbáltam írni,de nem válaszoltak,a magyarországi képviseletről meg dunsztom sincs hogy hogy találjam meg őket.
-
Bogie
csendes tag
1:nem,nem mentettem le a biost(már te vagy a 13. aki hülyének néz,de sajon ezt egy olyan honlapon olvastam,ahol a bios mentésre nem tértek ki)a pci os megoldást próbáltam,van már kb 20 bios file-om,próbáltam átirogatni biosedittel és radedittel,de egyikkel sem megy.
2:azért frissítettem mert előtte olvasgattam a teszteket és pl tomshardware en 3500 ot nyomott 3dmark 2003 ban nekem meg csak 2800 at (a gép többi része jó)
és hát ezért,hátha jó lesz,álmomban sem gondoltam hogy elbaszódik.
Én mostmár inkább rábíznám valakire,mert kb már a 100.biosfrissítésnél tartok(elég fura mert eleinte szemetelt,utána meg a catalist radeon 9700 pronak ismerte fel és ekkor már fagyott is mostmeg már a fent említett problémák vannak -
Bogie
csendes tag
Na tehát,már feladtam a problémámat többször,el is árasztottatok ezernyi ötlettel hogy biztos jó lesz de nem lett(HIS EXCALIBUR 9500 pro 128 3.3 infeon)
biost frissítettem,és akrárhogy akrármit frissítek rajta nem lesz jó,már a gép indulásakor 4 szines csík van és a karakterek sem látszódnak,elképzelhető hogy biosfrissítéssel hazavágtam a kártyát,vagy biztosan meg lehet csinálni.
Hav valaki ajánlana olyan helyet ahol ilyennel foglalkoznak vagy saját maga kezelésbe venné meghálálnám.Vagy ha ilyen karitok van garanciás,akkor talán megegyezhetnék vele.Nekem mindegy csak nem akarom a kukába dobni a kicsikét.
Előre is köszi Bogie
Aktív témák
Hirdetés
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest